Treceți la conținutul principal

Cerșitul

Sper să vă sucească inima, această poză fiindcă asta e intenția celor care întrețin acest climat. Cei mai mulți nu știu dar țin să vă spun ca cerșitul este o industrie, o ramură industriala care aduce foarte mari bani pentru cei care stau în spatele acestor oameni care așa știu că sunt protejați de către niște mari și tari măgari care tot nu sunt cei care trag foloase mari din toată afacerea aceasta cu cerșitul. Deci oare cui îi dăm bani când ne
surprinde mila de cei săraci? Și oare când ne e frică de Dumnezeu ori așteptă în schimb mila sa oare ce facem? Răspunsul este destul de complicat ca să spunem un cuvânt și am rezolvat mai ales că cei mai mulți cred că este o problemă strâns legată de Dumnezeu și că dacă nu contribuim am fi împotriva Măreției sale a Destinului. Deci închipuițivă că cu fiecare bani ajutați evoluția crimei organizate (mafia) oare cât e de bun fapt în lumea lui Dumnezeu? În plus la acești oameni li se taie și membre care se întâmpla în cele mai multe cazuri pentru a fi mai dezamăgitor pentru oameni și sigur așa se vede că cerșitorii fără o mână sau un picior câștigă mai bine! Deci atenție cu fiecare zece bani dați la cerșitori rupeți o mână, un picior, și ajutați o organizație criminală.
Dacă credeți că am dreptate gândițivă de zece ori înainte să aruncați zece bani fiindcă astăzi sunt zece mâine vor fi o sută acesta tot ca continuare la destin.
Cu mult Respect Rita.

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.