Cerșitul

Sper să vă sucească inima, această poză fiindcă asta e intenția celor care întrețin acest climat. Cei mai mulți nu știu dar țin să vă spun ca cerșitul este o industrie, o ramură industriala care aduce foarte mari bani pentru cei care stau în spatele acestor oameni care așa știu că sunt protejați de către niște mari și tari măgari care tot nu sunt cei care trag foloase mari din toată afacerea aceasta cu cerșitul. Deci oare cui îi dăm bani când ne
surprinde mila de cei săraci? Și oare când ne e frică de Dumnezeu ori așteptă în schimb mila sa oare ce facem? Răspunsul este destul de complicat ca să spunem un cuvânt și am rezolvat mai ales că cei mai mulți cred că este o problemă strâns legată de Dumnezeu și că dacă nu contribuim am fi împotriva Măreției sale a Destinului. Deci închipuițivă că cu fiecare bani ajutați evoluția crimei organizate (mafia) oare cât e de bun fapt în lumea lui Dumnezeu? În plus la acești oameni li se taie și membre care se întâmpla în cele mai multe cazuri pentru a fi mai dezamăgitor pentru oameni și sigur așa se vede că cerșitorii fără o mână sau un picior câștigă mai bine! Deci atenție cu fiecare zece bani dați la cerșitori rupeți o mână, un picior, și ajutați o organizație criminală.
Dacă credeți că am dreptate gândițivă de zece ori înainte să aruncați zece bani fiindcă astăzi sunt zece mâine vor fi o sută acesta tot ca continuare la destin.
Cu mult Respect Rita.

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Linux și Dumnezeu