Treceți la conținutul principal

Creația

Înainte de a vorbi de creație ar trebui să vorbim de cine crează în ce scop se crează și ce să creem?
Dacă am ajuns să avem liberul arbitru atunci sigur spunem ce vrem ne formăm limbi putem pierde inocentă putem uita de Dumnezeu și sigur putem face absolut ori ce chiar și putem desena o femeie goală și să ne bucurăm de expresivitatea sexistă a acestei idei și continuă să o denumim artă (trebuie știut că în sine femeia goala nu are nici o problema) problema e gândurile care stau în jurul acestor creații dar dacă am primit de la Dumnezeu liberul arbitru putem cânta ca și cocoșul sau lătra ca și câinele și am putea spune că e arta libertăți în fond nici
asta nu e problema problemele le vedem mai târziu când îi vedem pe copii noștri care urlă prin orașe sparg vitrinele magazinelor și spun că ei sunt liberi iar peste noapte ne întrebăm oare antici noștri de ce au fost mai inteligenți decât noi? Deci cine crează? Omul și nici măcar nu are responsabilitate pentru această creație. Și iar ajungem să vorbim de care este atracția principală, de cele mai multe ori bani aici nu numai ci și egoul poate crea și poate spune că e erou (adevărați eroi trăiesc după legile divine) sau pur și simplu vrea sa-și exteriorizeze defectele interioare spirituale.
Dar ar putea veni cineva să întrebe atunci ce e de făcut?  Simplu creația ar trebui să fie din dragoste acesta e motorul tuturor acțiunilor cu sau fără conștiință este dragostea!
Dăruirea este o calitate foarte înaltă în puterea creației, "creați din bucurie" este un slogan foarte frumos cu atenția pe următoarele generații.
Pentru Dumnezeu  dacă ne-ar întreba cineva pentru cine să creem pentru Dumnezeu dacă îi închinăm
lui creațiile noastre nu pot fi negative sigur.
Vă doresc o viață artistica plină de lucruri frumoase.
Cu respect Rita.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Realizarea Sinelui

Procedeul prin care energia sfanta Kundalini se ridica pana deasupra capului si invaluie tot corpul uman dar mai precis: Realizarea Sinelui : este procedeul prin care ar trebui sa ne cunoastem pe noi insine sigur nu sa ne vedem in oglinda forma fizica ci sa ne inchidem ochi si sa incercam sa ne cunoastem fiinta interioara care se afla in sufletul nostru. Acest lucru este posibil datorita lui Shri Mataji Nirmala Devi fondatoarea Sahajei Yoga care pentru a ne aduce mai aproape de sufletul nostru a creat acest experiment viu prin care putem sensibiliza cateva centri energetici prin care putem trezi sfanta energie Kundalini cu ajutorul careia putem sa reusim sa ne cunoastem spiritul (eul) . Cunoscand eul ori primind realizarea sinelui incepe evolutia automat fara a mai face absolul ori ce in afara de meditatia de zi cu zi. In urmatorul post am să prezint meditatia in sine prin care se primeste realizarea sinelui!

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil? din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Între dimensiuni

Închipuițivă că lumea în care trăim ar fi un vis și că acest vis are o putere ori energie care orientează tot asta ar însemna că noi trebuie să ne trezim, dar sigur aceasta trezire nu se poate întâmpla decât dacă ne ajută o putere mai mare care este trezită deja. Deci prin deducere ar putea exista mai multe dimensiuni care dimensiuni funcționează cu ajutorul unei mari puteri iar pentru noi oameni de rând ajutorul ar fi religia dar oare care religie? Să vedem ce nu e bine în această dimensiune: