Treceți la conținutul principal

Creația

Înainte de a vorbi de creație ar trebui să vorbim de cine crează în ce scop se crează și ce să creem?
Dacă am ajuns să avem liberul arbitru atunci sigur spunem ce vrem ne formăm limbi putem pierde inocentă putem uita de Dumnezeu și sigur putem face absolut ori ce chiar și putem desena o femeie goală și să ne bucurăm de expresivitatea sexistă a acestei idei și continuă să o denumim artă (trebuie știut că în sine femeia goala nu are nici o problema) problema e gândurile care stau în jurul acestor creații dar dacă am primit de la Dumnezeu liberul arbitru putem cânta ca și cocoșul sau lătra ca și câinele și am putea spune că e arta libertăți în fond nici
asta nu e problema problemele le vedem mai târziu când îi vedem pe copii noștri care urlă prin orașe sparg vitrinele magazinelor și spun că ei sunt liberi iar peste noapte ne întrebăm oare antici noștri de ce au fost mai inteligenți decât noi? Deci cine crează? Omul și nici măcar nu are responsabilitate pentru această creație. Și iar ajungem să vorbim de care este atracția principală, de cele mai multe ori bani aici nu numai ci și egoul poate crea și poate spune că e erou (adevărați eroi trăiesc după legile divine) sau pur și simplu vrea sa-și exteriorizeze defectele interioare spirituale.
Dar ar putea veni cineva să întrebe atunci ce e de făcut?  Simplu creația ar trebui să fie din dragoste acesta e motorul tuturor acțiunilor cu sau fără conștiință este dragostea!
Dăruirea este o calitate foarte înaltă în puterea creației, "creați din bucurie" este un slogan foarte frumos cu atenția pe următoarele generații.
Pentru Dumnezeu  dacă ne-ar întreba cineva pentru cine să creem pentru Dumnezeu dacă îi închinăm
lui creațiile noastre nu pot fi negative sigur.
Vă doresc o viață artistica plină de lucruri frumoase.
Cu respect Rita.

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.