Creația

Înainte de a vorbi de creație ar trebui să vorbim de cine crează în ce scop se crează și ce să creem?
Dacă am ajuns să avem liberul arbitru atunci sigur spunem ce vrem ne formăm limbi putem pierde inocentă putem uita de Dumnezeu și sigur putem face absolut ori ce chiar și putem desena o femeie goală și să ne bucurăm de expresivitatea sexistă a acestei idei și continuă să o denumim artă (trebuie știut că în sine femeia goala nu are nici o problema) problema e gândurile care stau în jurul acestor creații dar dacă am primit de la Dumnezeu liberul arbitru putem cânta ca și cocoșul sau lătra ca și câinele și am putea spune că e arta libertăți în fond nici
asta nu e problema problemele le vedem mai târziu când îi vedem pe copii noștri care urlă prin orașe sparg vitrinele magazinelor și spun că ei sunt liberi iar peste noapte ne întrebăm oare antici noștri de ce au fost mai inteligenți decât noi? Deci cine crează? Omul și nici măcar nu are responsabilitate pentru această creație. Și iar ajungem să vorbim de care este atracția principală, de cele mai multe ori bani aici nu numai ci și egoul poate crea și poate spune că e erou (adevărați eroi trăiesc după legile divine) sau pur și simplu vrea sa-și exteriorizeze defectele interioare spirituale.
Dar ar putea veni cineva să întrebe atunci ce e de făcut?  Simplu creația ar trebui să fie din dragoste acesta e motorul tuturor acțiunilor cu sau fără conștiință este dragostea!
Dăruirea este o calitate foarte înaltă în puterea creației, "creați din bucurie" este un slogan foarte frumos cu atenția pe următoarele generații.
Pentru Dumnezeu  dacă ne-ar întreba cineva pentru cine să creem pentru Dumnezeu dacă îi închinăm
lui creațiile noastre nu pot fi negative sigur.
Vă doresc o viață artistica plină de lucruri frumoase.
Cu respect Rita.

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Linux și Dumnezeu