Despre Ajurveda

Medicina ajurvedică care cel mai mare doctorat din lume e medicina în care însuși bunul Dumnezeu vindecă pe cale naturală cu medicamente care nu au efecte reversibile și cu vindecare 100%.
În această rubrica denumită Ajurveda vă voi descrie cele mai naturale și cele mai naturale moduri de vindecare și cele mai sigure care nu au pereche în lume. În primul rând aș dori să vă vor besc despre persoana care stăpânește această medicină antică fiindcă aici medici trebuie sa fie foarte apropiați de Dumnezeu "Nu poate vindeca persoana care nu are în inimă Ajurveda fiindcă
numai bunul Dumnezeu are aspect care are efect vindecător nimeni alt cineva nu are așa ceva. În plus adevăratul vindecător trebuie să aibă echilibrate canalele stâng și drept perfect sau ying și yang trebuie să fie în echilibru perfect dar fiecare dintre noi poate fi ajurveda sa personală avem în europa mai ales la noi în țară foarte multe ierburi vindecătoare.
Voi începe cu un sistem energetic care stă la baza acestei filosofii a vindecări care are 7 chakre care au proprietăți diferite.
Vă doresc multă Sănătate! Cu Respect Rita


Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Linux și Dumnezeu