Treceți la conținutul principal

Despre Ajurveda

Medicina ajurvedică care cel mai mare doctorat din lume e medicina în care însuși bunul Dumnezeu vindecă pe cale naturală cu medicamente care nu au efecte reversibile și cu vindecare 100%.
În această rubrica denumită Ajurveda vă voi descrie cele mai naturale și cele mai naturale moduri de vindecare și cele mai sigure care nu au pereche în lume. În primul rând aș dori să vă vor besc despre persoana care stăpânește această medicină antică fiindcă aici medici trebuie sa fie foarte apropiați de Dumnezeu "Nu poate vindeca persoana care nu are în inimă Ajurveda fiindcă
numai bunul Dumnezeu are aspect care are efect vindecător nimeni alt cineva nu are așa ceva. În plus adevăratul vindecător trebuie să aibă echilibrate canalele stâng și drept perfect sau ying și yang trebuie să fie în echilibru perfect dar fiecare dintre noi poate fi ajurveda sa personală avem în europa mai ales la noi în țară foarte multe ierburi vindecătoare.
Voi începe cu un sistem energetic care stă la baza acestei filosofii a vindecări care are 7 chakre care au proprietăți diferite.
Vă doresc multă Sănătate! Cu Respect Rita


Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.