Despre Atenție

Shri Raja lakshmi
Demnitatea și forța atenției. Despre atenție ar trebui știut că are legături serioase cu ficatul, atenția este singura calitate umană interioară a omului care ține legătura cu adevărul adică ficatul este esența umanități care se hrănește cu calmul și pacea interioară cu alte cuvinte cu relaxarea. Relaxarea bună ameliorează și efectele cafelei care este inamicul number one al ficatului ( de asta voi oferi consultații ajurvedice) mai adânc despre atenție putem spume că e prima calitate a conștienței care poate ajuta la curățenia spirituală masivă, numai atenția în conștiință poate îndeplini sarcinile cerute de bunul Dumnezeu care este esența lui
Shri Lakshmi, Shri Lakshmi este zeița care toată viața unui om facând curățenie prin jurul său pregătește drumul spre Rai (Când voi vorbi despre zeități voi vorbi mai mult despre Shri Lakshmi), dar să rămânem la adevărată problemă atenția care toată viața noastră este orientată înspre exterior pierzând esența sa adevărată.
Oare de ce ne-a dat Dumnezeul atenție? Răspunsul e extrem de simplu ca să ni-l punem pe lucrurile sfinte deci ar trebuie în primul rând să avem atenția pe inima noastră pe relaxarea noastră mai ales la noi în românia avem nevoie foarte mare de relaxarea sistemului nervos starea de liniște cel mai important pentru că suntem o țară săracă deci ar trebui sa avem atenția orientată înspre interior pe urmă pe natură și dragostea de pământ oameni care iubesc pământul sunt inocenți bucurațivă de pământ pentru că este darul lui Dumnezeu ca și cum și natura este tot cadoul său este minune este miracol a fost creat în șapte zile pentru oameni, ar trebui să învătăm să ne bucurăm ca și un copil ei știu ce este bucuria au parte de cea mai mare calitate din lumea lui Dumnezeu  "SIMPLITATEA" nu sunt încrezuți. Orientativă atenția pe flori ele oferă bucurie trebuie să știți să găsiți valorile mici ale vieți cu atenția.
Cu Respect Rita.      

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Linux și Dumnezeu