Treceți la conținutul principal

Despre Atenție

Shri Raja lakshmi
Demnitatea și forța atenției. Despre atenție ar trebui știut că are legături serioase cu ficatul, atenția este singura calitate umană interioară a omului care ține legătura cu adevărul adică ficatul este esența umanități care se hrănește cu calmul și pacea interioară cu alte cuvinte cu relaxarea. Relaxarea bună ameliorează și efectele cafelei care este inamicul number one al ficatului ( de asta voi oferi consultații ajurvedice) mai adânc despre atenție putem spume că e prima calitate a conștienței care poate ajuta la curățenia spirituală masivă, numai atenția în conștiință poate îndeplini sarcinile cerute de bunul Dumnezeu care este esența lui
Shri Lakshmi, Shri Lakshmi este zeița care toată viața unui om facând curățenie prin jurul său pregătește drumul spre Rai (Când voi vorbi despre zeități voi vorbi mai mult despre Shri Lakshmi), dar să rămânem la adevărată problemă atenția care toată viața noastră este orientată înspre exterior pierzând esența sa adevărată.
Oare de ce ne-a dat Dumnezeul atenție? Răspunsul e extrem de simplu ca să ni-l punem pe lucrurile sfinte deci ar trebuie în primul rând să avem atenția pe inima noastră pe relaxarea noastră mai ales la noi în românia avem nevoie foarte mare de relaxarea sistemului nervos starea de liniște cel mai important pentru că suntem o țară săracă deci ar trebui sa avem atenția orientată înspre interior pe urmă pe natură și dragostea de pământ oameni care iubesc pământul sunt inocenți bucurațivă de pământ pentru că este darul lui Dumnezeu ca și cum și natura este tot cadoul său este minune este miracol a fost creat în șapte zile pentru oameni, ar trebui să învătăm să ne bucurăm ca și un copil ei știu ce este bucuria au parte de cea mai mare calitate din lumea lui Dumnezeu  "SIMPLITATEA" nu sunt încrezuți. Orientativă atenția pe flori ele oferă bucurie trebuie să știți să găsiți valorile mici ale vieți cu atenția.
Cu Respect Rita.      

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.