Treceți la conținutul principal

Despre Ecologie

Vedere spre Rosia Montana
Aș dori sa vă scriu despre ecologie din punctul de vedere credincios fiindcă acest articol va face parte dintr-o suită de articole cu denumirea de "Dragostea Divina"
Acum aici voi vorbi despre propriile idei ale mele despre ecologie  pentru a înțelege ecologia
trebuie să știm câteva lucruri:

Ecologia este ramura științifică care se ocupă de aici   nu cred că mai e necesar să mai explic fizic ce este. Aici însa ne interesează la nivel spiritual adică ar trebui să știm ca la nivel universal există o putere a tot cuprinzătoare cere este denumit "destin" energia universală "destinul" a creat tot ce este denumit natural (ecologic) creația sfânta al lui dumnezeu! înțeleg munți păduri copaci și bine înțeles tot cea ce vedem noi cu ochiul liber putem denumi ecologic natural adică parte a creației divine.Acest proces povestit pe scurt foarte pe scurt ține de sute de milioane de ani în care omul de foarte multe ori a intervenit!
Deci trebuie sa știm și chiar mai mult trebuie să simțim că atunci când tăiem un copac sau demolăm un munte atacăm creația lui Dumnezeu. Cred eu ca în aceasta privință și biserica ar trebui să aibă o atitudine. Dumnezeu sa-și binecuvânteze poporul.
Cu Respect Rita Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.