Treceți la conținutul principal

Despre Ecologie

Vedere spre Rosia Montana
Aș dori sa vă scriu despre ecologie din punctul de vedere credincios fiindcă acest articol va face parte dintr-o suită de articole cu denumirea de "Dragostea Divina"
Acum aici voi vorbi despre propriile idei ale mele despre ecologie  pentru a înțelege ecologia
trebuie să știm câteva lucruri:

Ecologia este ramura științifică care se ocupă de aici   nu cred că mai e necesar să mai explic fizic ce este. Aici însa ne interesează la nivel spiritual adică ar trebui să știm ca la nivel universal există o putere a tot cuprinzătoare cere este denumit "destin" energia universală "destinul" a creat tot ce este denumit natural (ecologic) creația sfânta al lui dumnezeu! înțeleg munți păduri copaci și bine înțeles tot cea ce vedem noi cu ochiul liber putem denumi ecologic natural adică parte a creației divine.Acest proces povestit pe scurt foarte pe scurt ține de sute de milioane de ani în care omul de foarte multe ori a intervenit!
Deci trebuie sa știm și chiar mai mult trebuie să simțim că atunci când tăiem un copac sau demolăm un munte atacăm creația lui Dumnezeu. Cred eu ca în aceasta privință și biserica ar trebui să aibă o atitudine. Dumnezeu sa-și binecuvânteze poporul.
Cu Respect Rita Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Cerșitul

Sper să vă sucească inima, această poză fiindcă asta e intenția celor care întrețin acest climat. Cei mai mulți nu știu dar țin să vă spun ca cerșitul este o industrie, o ramură industriala care aduce foarte mari bani pentru cei care stau în spatele acestor oameni care așa știu că sunt protejați de către niște mari și tari măgari care tot nu sunt cei care trag foloase mari din toată afacerea aceasta cu cerșitul. Deci oare cui îi dăm bani când ne

Sufletul

Despre suflet aș putea scrie chiar o carte cu tot ce știm noi despre ea și cu cea ce scriu cărțile sacre și tot ar mai rămâne de spus dar ca de obicei voi încerca să rămân scurt și la subiect:
Eu eul nostru interior ar putea fi prima calitate al spiritului și sigur cea mai mare calitate "realizarea sinelui" în această calitate care ar fi una din cele mai frumoase primite de la Dumnezeu trebuie să știți că am fost creați din dragostea și bucuria lui Dumnezeu pentru dragoste și pentru a ne bucura de conștiința noastră proprie deci dacă vom avea