Despre Ecologie

Vedere spre Rosia Montana
Aș dori sa vă scriu despre ecologie din punctul de vedere credincios fiindcă acest articol va face parte dintr-o suită de articole cu denumirea de "Dragostea Divina"
Acum aici voi vorbi despre propriile idei ale mele despre ecologie  pentru a înțelege ecologia
trebuie să știm câteva lucruri:

Ecologia este ramura științifică care se ocupă de aici   nu cred că mai e necesar să mai explic fizic ce este. Aici însa ne interesează la nivel spiritual adică ar trebui să știm ca la nivel universal există o putere a tot cuprinzătoare cere este denumit "destin" energia universală "destinul" a creat tot ce este denumit natural (ecologic) creația sfânta al lui dumnezeu! înțeleg munți păduri copaci și bine înțeles tot cea ce vedem noi cu ochiul liber putem denumi ecologic natural adică parte a creației divine.Acest proces povestit pe scurt foarte pe scurt ține de sute de milioane de ani în care omul de foarte multe ori a intervenit!
Deci trebuie sa știm și chiar mai mult trebuie să simțim că atunci când tăiem un copac sau demolăm un munte atacăm creația lui Dumnezeu. Cred eu ca în aceasta privință și biserica ar trebui să aibă o atitudine. Dumnezeu sa-și binecuvânteze poporul.
Cu Respect Rita Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Linux și Dumnezeu