Treceți la conținutul principal

Despre Flori

Florile dacă am face o mică plimbare printre enciclopedii să vedem ce întrebuințări au am observa că cele mai multe ar spune că sunt folosite pentru design chiar că sunt (înfrumusețarea camerei sau a unui spațiu) uni ar spune că au un parfum plăcut, au culori frumoase.
și până aici am vorbit despre cea ce se vede acum să vedem ce pot face florile pe plan spiritual.

Respectul   este o putere umana uriașa pe care florile o educă fără nici măcar un cuvânt dăruind flori putem învăța să respectăm în acest sufletul uman se încarcă de noblețe.
Bucuria oferă bucurie, cum ia să vedem cum oferă florile bucurie putem închipui o clădire fără flori veți spune ca e gol, ve-ți simți un mare gol în suflet. Îmbrăcați aceiași încăpere cu flori ca să vedeți că ce simțiți în suflet știe inima să simtă bucurie deci există suflet prin deducere există dumnezeu. Oferă inocența omul care știe să se bucure de o floare e inocent iar care se bucura să ofere cadou o floare e tot atâta de inocent în ochi  lui dumnezeu.
Se folosește în mod terapeutic florile știu să echilibreze omul din punct de vedere spiritual.
Tuturor vă doresc bucurie și multe flori. Cu respect Rita
  

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.