Treceți la conținutul principal

Despre Flori

Florile dacă am face o mică plimbare printre enciclopedii să vedem ce întrebuințări au am observa că cele mai multe ar spune că sunt folosite pentru design chiar că sunt (înfrumusețarea camerei sau a unui spațiu) uni ar spune că au un parfum plăcut, au culori frumoase.
și până aici am vorbit despre cea ce se vede acum să vedem ce pot face florile pe plan spiritual.

Respectul   este o putere umana uriașa pe care florile o educă fără nici măcar un cuvânt dăruind flori putem învăța să respectăm în acest sufletul uman se încarcă de noblețe.
Bucuria oferă bucurie, cum ia să vedem cum oferă florile bucurie putem închipui o clădire fără flori veți spune ca e gol, ve-ți simți un mare gol în suflet. Îmbrăcați aceiași încăpere cu flori ca să vedeți că ce simțiți în suflet știe inima să simtă bucurie deci există suflet prin deducere există dumnezeu. Oferă inocența omul care știe să se bucure de o floare e inocent iar care se bucura să ofere cadou o floare e tot atâta de inocent în ochi  lui dumnezeu.
Se folosește în mod terapeutic florile știu să echilibreze omul din punct de vedere spiritual.
Tuturor vă doresc bucurie și multe flori. Cu respect Rita
  

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Cerșitul

Sper să vă sucească inima, această poză fiindcă asta e intenția celor care întrețin acest climat. Cei mai mulți nu știu dar țin să vă spun ca cerșitul este o industrie, o ramură industriala care aduce foarte mari bani pentru cei care stau în spatele acestor oameni care așa știu că sunt protejați de către niște mari și tari măgari care tot nu sunt cei care trag foloase mari din toată afacerea aceasta cu cerșitul. Deci oare cui îi dăm bani când ne

Sufletul

Despre suflet aș putea scrie chiar o carte cu tot ce știm noi despre ea și cu cea ce scriu cărțile sacre și tot ar mai rămâne de spus dar ca de obicei voi încerca să rămân scurt și la subiect:
Eu eul nostru interior ar putea fi prima calitate al spiritului și sigur cea mai mare calitate "realizarea sinelui" în această calitate care ar fi una din cele mai frumoase primite de la Dumnezeu trebuie să știți că am fost creați din dragostea și bucuria lui Dumnezeu pentru dragoste și pentru a ne bucura de conștiința noastră proprie deci dacă vom avea