Treceți la conținutul principal

Despre Flori

Florile dacă am face o mică plimbare printre enciclopedii să vedem ce întrebuințări au am observa că cele mai multe ar spune că sunt folosite pentru design chiar că sunt (înfrumusețarea camerei sau a unui spațiu) uni ar spune că au un parfum plăcut, au culori frumoase.
și până aici am vorbit despre cea ce se vede acum să vedem ce pot face florile pe plan spiritual.

Respectul   este o putere umana uriașa pe care florile o educă fără nici măcar un cuvânt dăruind flori putem învăța să respectăm în acest sufletul uman se încarcă de noblețe.
Bucuria oferă bucurie, cum ia să vedem cum oferă florile bucurie putem închipui o clădire fără flori veți spune ca e gol, ve-ți simți un mare gol în suflet. Îmbrăcați aceiași încăpere cu flori ca să vedeți că ce simțiți în suflet știe inima să simtă bucurie deci există suflet prin deducere există dumnezeu. Oferă inocența omul care știe să se bucure de o floare e inocent iar care se bucura să ofere cadou o floare e tot atâta de inocent în ochi  lui dumnezeu.
Se folosește în mod terapeutic florile știu să echilibreze omul din punct de vedere spiritual.
Tuturor vă doresc bucurie și multe flori. Cu respect Rita
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Realizarea Sinelui

Procedeul prin care energia sfanta Kundalini se ridica pana deasupra capului si invaluie tot corpul uman dar mai precis: Realizarea Sinelui : este procedeul prin care ar trebui sa ne cunoastem pe noi insine sigur nu sa ne vedem in oglinda forma fizica ci sa ne inchidem ochi si sa incercam sa ne cunoastem fiinta interioara care se afla in sufletul nostru. Acest lucru este posibil datorita lui Shri Mataji Nirmala Devi fondatoarea Sahajei Yoga care pentru a ne aduce mai aproape de sufletul nostru a creat acest experiment viu prin care putem sensibiliza cateva centri energetici prin care putem trezi sfanta energie Kundalini cu ajutorul careia putem sa reusim sa ne cunoastem spiritul (eul) . Cunoscand eul ori primind realizarea sinelui incepe evolutia automat fara a mai face absolul ori ce in afara de meditatia de zi cu zi. In urmatorul post am să prezint meditatia in sine prin care se primeste realizarea sinelui!

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil? din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Între dimensiuni

Închipuițivă că lumea în care trăim ar fi un vis și că acest vis are o putere ori energie care orientează tot asta ar însemna că noi trebuie să ne trezim, dar sigur aceasta trezire nu se poate întâmpla decât dacă ne ajută o putere mai mare care este trezită deja. Deci prin deducere ar putea exista mai multe dimensiuni care dimensiuni funcționează cu ajutorul unei mari puteri iar pentru noi oameni de rând ajutorul ar fi religia dar oare care religie? Să vedem ce nu e bine în această dimensiune: