Treceți la conținutul principal

Familia Mea

stânga sunt eu iar in dreapta sotul
 si cu cei doi copii Victoria și Arthur   
Aș dori totuși să spun câteva lucruri despre cei care vor sta in spatele acestui blog.
Eu Rita Dulanyi sunt proprietara acestui blog și în mare eu voi scrie cu soțul meu împreuna cele mai multe articole ne-am gândit că ar fi foarte echilibrat ca sa aibă si o femeie și un bărbat ca editor acest blog, in plus suntem Sahaja Yoghini asta ar putea aduce incă un plus adică ve-ți avea  ocazia ca să vedeți viata de zi cu zi cu ochi unei familii de Sahaja Yoghini sper sa vă putem oferi cât mai multă bucurie căci noi credem că asta ar fi esența vieți.Bărbatul chelit de atâta inteligenta pe care îl vedeți in poza este soțul pe nume Petru Dulanyi de obicei rîzînd cîteodată chiar și de propriile glume cu alte cuvinte e foarte optimist și bineînțeles și el foarte doritor să scrie lucruri folositoare pentru cititori.
Doi copii mândria noastră și câteodată supărarea noastra Arthur și Victoria în următorul articol chiar ne-am gândit să vorbim de despărtire copiilor de mame la grădinița asa că ei vor juca rolul principal.
suntem chiar foarte curioși de ce idei aveți pentru a rezolva această despărțire la grădiniță care câteodată iese foarte urât.
Mulțumim că ne citiți cu mult respect familia Dulanyi

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Cerșitul

Sper să vă sucească inima, această poză fiindcă asta e intenția celor care întrețin acest climat. Cei mai mulți nu știu dar țin să vă spun ca cerșitul este o industrie, o ramură industriala care aduce foarte mari bani pentru cei care stau în spatele acestor oameni care așa știu că sunt protejați de către niște mari și tari măgari care tot nu sunt cei care trag foloase mari din toată afacerea aceasta cu cerșitul. Deci oare cui îi dăm bani când ne

Sufletul

Despre suflet aș putea scrie chiar o carte cu tot ce știm noi despre ea și cu cea ce scriu cărțile sacre și tot ar mai rămâne de spus dar ca de obicei voi încerca să rămân scurt și la subiect:
Eu eul nostru interior ar putea fi prima calitate al spiritului și sigur cea mai mare calitate "realizarea sinelui" în această calitate care ar fi una din cele mai frumoase primite de la Dumnezeu trebuie să știți că am fost creați din dragostea și bucuria lui Dumnezeu pentru dragoste și pentru a ne bucura de conștiința noastră proprie deci dacă vom avea