Treceți la conținutul principal

Familia Mea

stânga sunt eu iar in dreapta sotul
 si cu cei doi copii Victoria și Arthur   
Aș dori totuși să spun câteva lucruri despre cei care vor sta in spatele acestui blog.
Eu Rita Dulanyi sunt proprietara acestui blog și în mare eu voi scrie cu soțul meu împreuna cele mai multe articole ne-am gândit că ar fi foarte echilibrat ca sa aibă si o femeie și un bărbat ca editor acest blog, in plus suntem Sahaja Yoghini asta ar putea aduce incă un plus adică ve-ți avea  ocazia ca să vedeți viata de zi cu zi cu ochi unei familii de Sahaja Yoghini sper sa vă putem oferi cât mai multă bucurie căci noi credem că asta ar fi esența vieți.Bărbatul chelit de atâta inteligenta pe care îl vedeți in poza este soțul pe nume Petru Dulanyi de obicei rîzînd cîteodată chiar și de propriile glume cu alte cuvinte e foarte optimist și bineînțeles și el foarte doritor să scrie lucruri folositoare pentru cititori.
Doi copii mândria noastră și câteodată supărarea noastra Arthur și Victoria în următorul articol chiar ne-am gândit să vorbim de despărtire copiilor de mame la grădinița asa că ei vor juca rolul principal.
suntem chiar foarte curioși de ce idei aveți pentru a rezolva această despărțire la grădiniță care câteodată iese foarte urât.
Mulțumim că ne citiți cu mult respect familia Dulanyi

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.