Treceți la conținutul principal

Inocența

Omul de obicei are o calitate foarte frumoasă de a iubi copiii,sigur de cele mai multe ori nici măcar nu știm de ce "iubim copiii". Oare de ce iubim copiii?Dacă stăm să ne gândim ce au copiii în plus față de noi?Cele mai importante calități sunt: bucuria, spontaneitatea, inocența, puritatea să vedem calitățile:

Bucuria  la adulți bucuria dispare ba fiindcă uităm ba maturitatea ba nu avem de ce întrebarea este oare copiii au de ce să se bucure în mod normal bucuria nu trebuie să depindă de nimic ar trebui să apară pur și simplu o stare interioară adică ne bucurăm de orice sau să ne bucurăm de existența noastră.


Inocența este o altă stare tot interioară care nu trebuie jucată trebuie sa fie naturală de la Dumnezeu pentru puncte de referință vedeți animalele sau florile sunt inocente și nu în stil actoricesc ci natural.

Spontenaitatea este una dintre cele mai grele stări a acționa în numele lui Dumnezeu adică fără planificare fără să știm ce se va petrece a face lucrurile spontan a vorbi spontan și totuși dacă mă credeți sau nu așa sa format pământul asta ar fi longevitatea și asta ar fi esența naturi.
Puritatea curățenia nu este numai exterioară și sigur aici înțeleg nu numai starea interioara pura ci și liniștea și calmul pacea interioară adică stare fără nervozitate fără noduri interioare fără stres.

Și asta încă e foarte putin despre inocentă inocentă cu alte cuvinte ganesha e puterea care știe să aleagă între bine și rău ori puterea discernământului divin el ganasha este starea de colectivitate chiar dacă sunteți singuri vă veți simți colectiv și vă place colectivitatea.
Vă mulțumesc că ma-ți citit și vă doresc cel mai frumos confort interior. Voi continua cu povestea lui Shri Ganesha.

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.