Inocența

Omul de obicei are o calitate foarte frumoasă de a iubi copiii,sigur de cele mai multe ori nici măcar nu știm de ce "iubim copiii". Oare de ce iubim copiii?Dacă stăm să ne gândim ce au copiii în plus față de noi?Cele mai importante calități sunt: bucuria, spontaneitatea, inocența, puritatea să vedem calitățile:

Bucuria  la adulți bucuria dispare ba fiindcă uităm ba maturitatea ba nu avem de ce întrebarea este oare copiii au de ce să se bucure în mod normal bucuria nu trebuie să depindă de nimic ar trebui să apară pur și simplu o stare interioară adică ne bucurăm de orice sau să ne bucurăm de existența noastră.


Inocența este o altă stare tot interioară care nu trebuie jucată trebuie sa fie naturală de la Dumnezeu pentru puncte de referință vedeți animalele sau florile sunt inocente și nu în stil actoricesc ci natural.

Spontenaitatea este una dintre cele mai grele stări a acționa în numele lui Dumnezeu adică fără planificare fără să știm ce se va petrece a face lucrurile spontan a vorbi spontan și totuși dacă mă credeți sau nu așa sa format pământul asta ar fi longevitatea și asta ar fi esența naturi.
Puritatea curățenia nu este numai exterioară și sigur aici înțeleg nu numai starea interioara pura ci și liniștea și calmul pacea interioară adică stare fără nervozitate fără noduri interioare fără stres.

Și asta încă e foarte putin despre inocentă inocentă cu alte cuvinte ganesha e puterea care știe să aleagă între bine și rău ori puterea discernământului divin el ganasha este starea de colectivitate chiar dacă sunteți singuri vă veți simți colectiv și vă place colectivitatea.
Vă mulțumesc că ma-ți citit și vă doresc cel mai frumos confort interior. Voi continua cu povestea lui Shri Ganesha.

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Linux și Dumnezeu