Treceți la conținutul principal

Între dimensiuni

Închipuițivă că lumea în care trăim ar fi un vis și că acest vis are o putere ori energie care orientează tot asta ar însemna că noi trebuie să ne trezim, dar sigur aceasta trezire nu se poate întâmpla decât dacă ne ajută o putere mai mare care este trezită deja.
Deci prin deducere ar putea exista mai multe dimensiuni care dimensiuni funcționează cu ajutorul unei mari puteri iar pentru noi oameni de rând ajutorul ar fi religia dar oare care religie?
Să vedem ce nu e bine în această dimensiune:


  1. Am avea nevoie de multă bogăție dar sigur nu ne gândim la ceilalți adică ce ar fi să fim cu toți bogați pe cine l-am umili atunci pentru că dacă ar fi dimensiunea dreptăți atunci cu toți ar trebui să fim bogați (omul este obișnuit ca să-i umilească pe alți ex. politicieni sau patroni) dacă am avea de toate după un timp ne-am plictisi am văzut multe exemple de acest gen.
  2. Bucuria dacă există o putere universală de ce nu primim bucurie nesfârșită de la el (ea) să vedem ce ar fi să primim bucuria nesfârșită deci de câte ori am văzut oameni care s-au plâns și s-au complăcut în această stare și în plus ca să știu ce vreau trebuie să știu ce nu e bine exemplu durerea în plus războaie câtă bucurie puteți găsi într-un război?
  3. Dreptatea despre acest cuvânt am putea discuta cu politica și cu economia ani în șir aș putea să vă scriu cărți întregi despre nedreptatea lumi începând de la uniunea europeană și până la statele afectate de nedreptățile uniuni dar sigur există foarte multe nedreptăți.
  4. Și cred că voi mai scrie despre una dintre cele mai mari calități pe care suntem foarte bucuroși ca să o pierdem și anume bucuria copilăriei este cel mai mare cadou pe care l-am primit de la puterea universală și auzim lucruri de genul "nu fii copil" scuze dar aceasta propoziție e demonică urâta, dacă vă puteți închipui bucuria ce ați simțit în copilărie ați primit cel mai mare dar din lume bucurațivă de aceasta stare vă protejează de toate necazurile!
continuare cu Shri Ganesha
Vă mulțumesc că mi-ați acordat câteva clipe următorul articol voi reveni cu ganesha.
Cu Respect Rita  

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Cerșitul

Sper să vă sucească inima, această poză fiindcă asta e intenția celor care întrețin acest climat. Cei mai mulți nu știu dar țin să vă spun ca cerșitul este o industrie, o ramură industriala care aduce foarte mari bani pentru cei care stau în spatele acestor oameni care așa știu că sunt protejați de către niște mari și tari măgari care tot nu sunt cei care trag foloase mari din toată afacerea aceasta cu cerșitul. Deci oare cui îi dăm bani când ne

Sufletul

Despre suflet aș putea scrie chiar o carte cu tot ce știm noi despre ea și cu cea ce scriu cărțile sacre și tot ar mai rămâne de spus dar ca de obicei voi încerca să rămân scurt și la subiect:
Eu eul nostru interior ar putea fi prima calitate al spiritului și sigur cea mai mare calitate "realizarea sinelui" în această calitate care ar fi una din cele mai frumoase primite de la Dumnezeu trebuie să știți că am fost creați din dragostea și bucuria lui Dumnezeu pentru dragoste și pentru a ne bucura de conștiința noastră proprie deci dacă vom avea