Între dimensiuni

Închipuițivă că lumea în care trăim ar fi un vis și că acest vis are o putere ori energie care orientează tot asta ar însemna că noi trebuie să ne trezim, dar sigur aceasta trezire nu se poate întâmpla decât dacă ne ajută o putere mai mare care este trezită deja.
Deci prin deducere ar putea exista mai multe dimensiuni care dimensiuni funcționează cu ajutorul unei mari puteri iar pentru noi oameni de rând ajutorul ar fi religia dar oare care religie?
Să vedem ce nu e bine în această dimensiune:


  1. Am avea nevoie de multă bogăție dar sigur nu ne gândim la ceilalți adică ce ar fi să fim cu toți bogați pe cine l-am umili atunci pentru că dacă ar fi dimensiunea dreptăți atunci cu toți ar trebui să fim bogați (omul este obișnuit ca să-i umilească pe alți ex. politicieni sau patroni) dacă am avea de toate după un timp ne-am plictisi am văzut multe exemple de acest gen.
  2. Bucuria dacă există o putere universală de ce nu primim bucurie nesfârșită de la el (ea) să vedem ce ar fi să primim bucuria nesfârșită deci de câte ori am văzut oameni care s-au plâns și s-au complăcut în această stare și în plus ca să știu ce vreau trebuie să știu ce nu e bine exemplu durerea în plus războaie câtă bucurie puteți găsi într-un război?
  3. Dreptatea despre acest cuvânt am putea discuta cu politica și cu economia ani în șir aș putea să vă scriu cărți întregi despre nedreptatea lumi începând de la uniunea europeană și până la statele afectate de nedreptățile uniuni dar sigur există foarte multe nedreptăți.
  4. Și cred că voi mai scrie despre una dintre cele mai mari calități pe care suntem foarte bucuroși ca să o pierdem și anume bucuria copilăriei este cel mai mare cadou pe care l-am primit de la puterea universală și auzim lucruri de genul "nu fii copil" scuze dar aceasta propoziție e demonică urâta, dacă vă puteți închipui bucuria ce ați simțit în copilărie ați primit cel mai mare dar din lume bucurațivă de aceasta stare vă protejează de toate necazurile!
continuare cu Shri Ganesha
Vă mulțumesc că mi-ați acordat câteva clipe următorul articol voi reveni cu ganesha.
Cu Respect Rita  

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Linux și Dumnezeu