Limba Sanscrita

Limba Sanskrită sau limba zeilor. Dacă ați văzut poza din dreapta dumneavoastră nu ar trebui să mai spun nimic.Ce ar trebui să mai spun în afară de că e limba  zeilor? Foarte mult:
Cuvintele sanskrite oferă o bună funcționare a chakrelor din corpul subtil. Au vibrații pozitive, este limba oficială a vedelor a bhagavad-gitei, limba medicinei ajurvedice dar mai presus de toate este limba lui kundalini (sfântul spirit) și al sahajei yoga știm că cuvântul este dumnezeu iar acest cuvânt ar trebui să fie sfânt care să acționeze
asupra evoluției și asupra umanități care sa ofere bucurie și dragoste! Care să ridice omul la starea de spirit! În primul rând această limbă a fost denumită limbă moartă absolut ca să poată fi păstrată limba inocentă cu alte cuvinte această limbă nu cunoaște expresiile vulgare asta e una dintre lucrurile pentru care a fost ascunsă mii de ani o proprietate foarte drăguță este ca e o limba antică scrisul "deva nagari" (tradus orașul zeilor) este ușor mai complicat dar este frumos și foarte logic. Tonurile acestei limbi este în așa fel în cât să instaleze bucuria în suflete în fine este limba sfântă a zeilor. Voi reveni cu continuare și cu alfabetul deva-nagari.
Cu Respect Rita!  

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Linux și Dumnezeu