Treceți la conținutul principal

Limba Sanscrita

Limba Sanskrită sau limba zeilor. Dacă ați văzut poza din dreapta dumneavoastră nu ar trebui să mai spun nimic.Ce ar trebui să mai spun în afară de că e limba  zeilor? Foarte mult:
Cuvintele sanskrite oferă o bună funcționare a chakrelor din corpul subtil. Au vibrații pozitive, este limba oficială a vedelor a bhagavad-gitei, limba medicinei ajurvedice dar mai presus de toate este limba lui kundalini (sfântul spirit) și al sahajei yoga știm că cuvântul este dumnezeu iar acest cuvânt ar trebui să fie sfânt care să acționeze
asupra evoluției și asupra umanități care sa ofere bucurie și dragoste! Care să ridice omul la starea de spirit! În primul rând această limbă a fost denumită limbă moartă absolut ca să poată fi păstrată limba inocentă cu alte cuvinte această limbă nu cunoaște expresiile vulgare asta e una dintre lucrurile pentru care a fost ascunsă mii de ani o proprietate foarte drăguță este ca e o limba antică scrisul "deva nagari" (tradus orașul zeilor) este ușor mai complicat dar este frumos și foarte logic. Tonurile acestei limbi este în așa fel în cât să instaleze bucuria în suflete în fine este limba sfântă a zeilor. Voi reveni cu continuare și cu alfabetul deva-nagari.
Cu Respect Rita!  

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.