Treceți la conținutul principal

Respectul

Respectul, privind-ul este doar un cuvânt compus din câteva litere dar oare cât ar fi de frumos dacă am încerca să simțim acest cuvânt în inima noastră dacă faptele noastre ar fi făcute purtând această atitudine în sufletul nostru, respectul trebuie să știm că depinde enorm de mult de dragostea și inocența sufletului. Suntem niște oameni creaturi Dumnezeiești suntem creați precum natura și împreună cu natura avem respectul format în inima noastră ea există acolo doar că dealungul anilor ne-am împietrit inima și credem că dacă nu purtăm respect atunci suntem
mari și maturi nu avem de unde ști că asta e greșit fiindcă așa ne-au crescut de mic copil "Nu fii Copil!" înțelepciuni de la părinți dar oare ei nu tot din frica dau asemenea povețe și dacă da atunci oare sunt bune aceste povețe. De ce să nu fiu copil de ce să nu fiu frumos cât un copil ce ce să nu radiez dragoste cât un copil de ce să nu fiu generos cât un copil și dacă reușesc să devin copil amintițivă de Isus Hristos   "lăsați copii să vină la mine fiindcă al lor e țara lui Dumnezeu" atunci să vedem ce înseamnă:
Respectul bun aici respectul e foarte simplu trebuie să știm că totul e al lui Dumnezeu și că Dumnezeu e omniprezent adică lumina sa e peste tot și în întuneric deci trebuie să respectam absolut tot: pe noi înșine, pe cei din jur, familia, chiar și pe cei rai sau chiar și inamici noștri, pământul, natura absolut tot închipuițivă dacă toți oameni de pe pământ ar putea înțelege acest lucru cât ar fi pământul mai bun!
Cu mult Respect Rita.        

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.