Treceți la conținutul principal

Sufletul

Despre suflet aș putea scrie chiar o carte cu tot ce știm noi despre ea și cu cea ce scriu cărțile sacre și tot ar mai rămâne de spus dar ca de obicei voi încerca să rămân scurt și la subiect:
Eu eul nostru interior ar putea fi prima calitate al spiritului și sigur cea mai mare calitate "realizarea sinelui" în această calitate care ar fi una din cele mai frumoase primite de la Dumnezeu trebuie să știți că am fost creați din dragostea și bucuria lui Dumnezeu pentru dragoste și pentru a ne bucura de conștiința noastră proprie deci dacă vom avea
atenția pe inima noastră cu bucurie și dragoste înseamnă că vom avea atenția pe Dumnezeu  dacă vom mai simți că suntem și copilul său vom avea senzația că suntem în paradis. Dacă am realizat sinele atunci putem vorbi de beatitudine acesta nu este doar o stare și dacă nu putem trece dincolo de această lume pe care noi o credem că ar fi real care cu adevărat nu este așa nu vom putea realiza beatitudinea ar trebui să învățăm să fim copii inocenți și să știm să visăm cu ochi deschiși fiindcă lumea lui Dumnezeu este pentru cei care cred în lumea de dincolo cu inimă de copii crezând într-o lume plină de bucurie. Compasiunea adică dragostea față de alți și aici nu trebuie să vedem oameni ci sufletele inocente care chiar dacă nu se compoartă frumos noi trebuie să știm că ei sunt tot copii de ai lui Dumnezeu. Ba chiar mai mult Dumnezeu e omniprezent adică în mod real totul e dragoste orașul în care stăm, mașinile, natura, îmbrăcămintea, magazinele, chiar și politicieni și politica Dumnezeu e omniprezent și în plus dacă așa am vedea lucrurile cu credința noastră am schimba lumea în care trăim.
Cu Respect Rita.      

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.