Havanul

Despre havan ca introducere as putea spune ca este un procedeu prin care se pot oferi zonele,gandurile,starile, sau ori ce negativitati focului precum cunostem din vede focul (agni zeitatea focului) este in stare sa distruga toate negativitatile chiar si lumi intregi sigur acest procedeu i-si are toate imprejurarile sale
Procedeul in sine: se face din caramizi un patrat pentru a inconjura viitorul foc se lasa citeva ramuri si lemne pentru a face foc si se pune deasupra caramizilor ofrande foarte important fiindca aici poate fi mincare (prasad) flori, dar si nuca de cocos acesta din urma fiind cel mai important.
Se inconjoara focul de catre cei care vor tine Havanul si vor lua la ei orez asta aruncand in viitor in foc.
se spune 108 nume ale unei zeitati care se afla pe canalul stang fiindca stim bine ca cele mai multe negativitati se afla pe canalul stang si la fiecare nume al acestei zeitati se ridica energia Kundalini pe canalul stang cu mina dreapta pina in poalele capului se roteste de trei ori si se arunca in foc orezul spunind swah. Deci acesta este una dintre procedeele ce curatare spirituala al Sahajei Yoga. Fie ca toate fiintele lumi sa-si recunoasca sinele!

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Liniștea Interioară