Treceți la conținutul principal

Havanul

Despre havan ca introducere as putea spune ca este un procedeu prin care se pot oferi zonele,gandurile,starile, sau ori ce negativitati focului precum cunostem din vede focul (agni zeitatea focului) este in stare sa distruga toate negativitatile chiar si lumi intregi sigur acest procedeu i-si are toate imprejurarile sale
Procedeul in sine: se face din caramizi un patrat pentru a inconjura viitorul foc se lasa citeva ramuri si lemne pentru a face foc si se pune deasupra caramizilor ofrande foarte important fiindca aici poate fi mincare (prasad) flori, dar si nuca de cocos acesta din urma fiind cel mai important.
Se inconjoara focul de catre cei care vor tine Havanul si vor lua la ei orez asta aruncand in viitor in foc.
se spune 108 nume ale unei zeitati care se afla pe canalul stang fiindca stim bine ca cele mai multe negativitati se afla pe canalul stang si la fiecare nume al acestei zeitati se ridica energia Kundalini pe canalul stang cu mina dreapta pina in poalele capului se roteste de trei ori si se arunca in foc orezul spunind swah. Deci acesta este una dintre procedeele ce curatare spirituala al Sahajei Yoga. Fie ca toate fiintele lumi sa-si recunoasca sinele!

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.