Treceți la conținutul principal

Linux și Dumnezeu

Oare de ce ar fi linux mai aproape de Dumnezeu? Linux nu este Plătit nu are posesor am putea spune că e al bunului Dumnezeu pentru că este liber, are comunitate deci este colectiv și ori cine dorește să se implice are posibilitatea, este foarte aproape de internet adică conferă o comunicație extraordinară este simplu deci pare a fi una dintre cadourile lui Dumnezeu.
Are versiuni pentru telefoane pentru tablete și pentru laptopuri adică poate fi folosit pentru ori ce chiar și pentru televizoare  există în toate limbile lumi oferă posibilitatea de a manipula poze sau pentru a desena chiar și vectorial are foarte multe medii de programare aproape toate gratuite 90% din aplicații gratuite, tot așa și pentru telefoane, tablete sau televizoare aplicații birou dar aveți posibilitatea la o largă varietate de aplicații pentru dezvoltare web și nu în ultimul rând vă puteți testa capacitatea de a administra cel mai profesional server web fiindcă trebuie recunoscut că cel mai profesional server web este al linuxului dar să nu uitam posibilitatea de comunicație în timp real aveți posibilitatea de a folosi mai multe tipuri de aplicații și toate sunt conectabile cu mai multe protocoale (adică yahoo google și multe altele....) deci merită încercată. Voi reveni cu aplicații folosite pe acest sistem de operare și vă voi arăta de ce nu merg aceste aplicații bine pe alte sisteme în plus aveți și un terminal deci puteți folosi linia de comandă.
Cu mult Respect Rita  

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.