Treceți la conținutul principal

Introblog

Dacă a-ți ajuns pe blogul meu înseamnă că am putea începe cu a face cunoștință numele meu e Rita și sunt nespus de bucuroasă ca să pot scrie se spune că e cea mai bună terapie pentru o relaxare bună iar dumneavoastră puteți intra în contact cu mine dacă vă înscrieți ca cititor pe blogul meu iar eu vă promit că din experiențele mele de viață voi scrie tot ce e posibil și cât mai pe scurt e posibil dar și despre lucruri despre care doar am auzit ori despre care doar am citit.    Voi încerca să vă deschid un capitol pentru bucătărese pentru mămici trebuie știut ca am doi copii vom vorbi de puțină politică ca să nu rămânem mai prejos de bărbați despre modă și bine înțeles despre spiritualitate orașul în care trăim dar sigur merită amintit și rubrica cum să facem acasă și pentru femei și pentru bărbați cu soțul.

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.