Despre Modă

Despre modă nu prea am avea de povestit multe dar totuși acesta ar trebui să radieze ceva din calitățile noastre cu adevărat la femei asta ar fi arta frumusețea exterioară ar trebui să radieze feminitate sigur în poză aveți un sariu și oare de ce ? Răspunsul e simplu cred că e cel mai feminin stil de rochie motivele broderiile și culorile de obicei arată o formă de respect pentru Dumnezeu ar trebui să radieze foarte multă naturalețe și sigur și materialul ar trebui să fie pur natural, broderiile de obicei sunt simboluri precum swastica sau aum motive dumnezeiesti. În ce constă un Sari ?
Aici încă nu e foarte complicat Sariul este alcătuit din trei părți: o bluziță care de obicei se asortează cu tot restul rochiei, o fustă care la fel se asortează, și materialul care este baza și vine învârtit pe corp are 4 metri și jumătate de obicei. Problema mai mare urmează când vine vorba de îmbrăcat se îmbracă:
Pentru început se îmbracă bluzița și fusta care amândouă vin sub după care urmează materialul brodat frumos  de 4,5 metri lung și lat din talie până la pământ îmbrăcarea ar cam ca și cum o ve-ți vedea în poza de mai jos vă spun că cu o asemenea rochie sigur ve-ți arăta ca o femeie și foarte atrăgătoare.
Punjabi tot pentru femei frumos și mai simplu și lejer care constă într-o bluză largă cu mânecă lungă și un pantalon care poate fi în diferite stiluri dar se folosește și cu fustă de foarte multe ori.
Kurta în sfârșit haina bărbaților este compus dintr-o cămașă și o pereche de pantaloni cu un anumit design cel ne tradițional fiindcă cel tradițional de  numeste Dhoti Kurta și îmbrăcarea cestui pantalon este ușor mai complicat pantalonul este tot material de 4,5 metri și are lățimea de la pământ până în talie îmbrăcarea ca în poză dar puteți găsi și pe youtube după o ușoară căutare.
Cu mult Respect Rita 

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Liniștea Interioară