Treceți la conținutul principal

Despre Modă

Despre modă nu prea am avea de povestit multe dar totuși acesta ar trebui să radieze ceva din calitățile noastre cu adevărat la femei asta ar fi arta frumusețea exterioară ar trebui să radieze feminitate sigur în poză aveți un sariu și oare de ce ? Răspunsul e simplu cred că e cel mai feminin stil de rochie motivele broderiile și culorile de obicei arată o formă de respect pentru Dumnezeu ar trebui să radieze foarte multă naturalețe și sigur și materialul ar trebui să fie pur natural, broderiile de obicei sunt simboluri precum swastica sau aum motive dumnezeiesti. În ce constă un Sari ?
Aici încă nu e foarte complicat Sariul este alcătuit din trei părți: o bluziță care de obicei se asortează cu tot restul rochiei, o fustă care la fel se asortează, și materialul care este baza și vine învârtit pe corp are 4 metri și jumătate de obicei. Problema mai mare urmează când vine vorba de îmbrăcat se îmbracă:
Pentru început se îmbracă bluzița și fusta care amândouă vin sub după care urmează materialul brodat frumos  de 4,5 metri lung și lat din talie până la pământ îmbrăcarea ar cam ca și cum o ve-ți vedea în poza de mai jos vă spun că cu o asemenea rochie sigur ve-ți arăta ca o femeie și foarte atrăgătoare.
Punjabi tot pentru femei frumos și mai simplu și lejer care constă într-o bluză largă cu mânecă lungă și un pantalon care poate fi în diferite stiluri dar se folosește și cu fustă de foarte multe ori.
Kurta în sfârșit haina bărbaților este compus dintr-o cămașă și o pereche de pantaloni cu un anumit design cel ne tradițional fiindcă cel tradițional de  numeste Dhoti Kurta și îmbrăcarea cestui pantalon este ușor mai complicat pantalonul este tot material de 4,5 metri și are lățimea de la pământ până în talie îmbrăcarea ca în poză dar puteți găsi și pe youtube după o ușoară căutare.
Cu mult Respect Rita 

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Cerșitul

Sper să vă sucească inima, această poză fiindcă asta e intenția celor care întrețin acest climat. Cei mai mulți nu știu dar țin să vă spun ca cerșitul este o industrie, o ramură industriala care aduce foarte mari bani pentru cei care stau în spatele acestor oameni care așa știu că sunt protejați de către niște mari și tari măgari care tot nu sunt cei care trag foloase mari din toată afacerea aceasta cu cerșitul. Deci oare cui îi dăm bani când ne

Sufletul

Despre suflet aș putea scrie chiar o carte cu tot ce știm noi despre ea și cu cea ce scriu cărțile sacre și tot ar mai rămâne de spus dar ca de obicei voi încerca să rămân scurt și la subiect:
Eu eul nostru interior ar putea fi prima calitate al spiritului și sigur cea mai mare calitate "realizarea sinelui" în această calitate care ar fi una din cele mai frumoase primite de la Dumnezeu trebuie să știți că am fost creați din dragostea și bucuria lui Dumnezeu pentru dragoste și pentru a ne bucura de conștiința noastră proprie deci dacă vom avea