Cașcavalul

Am să va descriu cum facem cașcavalul acasă natural fără adaosuri artificiale și foarte sănătos ca și toate mâncărurile făcute acasă.
Cașcavalul care în mod normal provine din italia mai precis sicilia se prepară in felul următor:

Ingrediente:
-un litru de lapte
-1/2 kilogram de brânză
-6 decagrame unt
-un ou
-o linguriță bicarbonat de sodiu
-o linguriță sare


Preparare:
Un litru de lapte bătut sau fiert și 1/2 kilogram de brânză se tocește foarte bine și se pune pe foc timp de 5 minute se filtrează  bine de zer, după care se pune în oală cu cele 6 decagrame de unt cu un ou cu o lingurița de bicarbonat de sodiu și lingurița de sare se amestecă bine cu mare atenție se amestecă la fierbere când se desface de peretele oalei puteți sa luați de pe foc puteți pune în formă și peste două ore se poate da prin rozătoare. Poftă Bună
 

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Cerșitul

Linux și Dumnezeu