Treceți la conținutul principal

Cașcavalul

Am să va descriu cum facem cașcavalul acasă natural fără adaosuri artificiale și foarte sănătos ca și toate mâncărurile făcute acasă.
Cașcavalul care în mod normal provine din italia mai precis sicilia se prepară in felul următor:

Ingrediente:
-un litru de lapte
-1/2 kilogram de brânză
-6 decagrame unt
-un ou
-o linguriță bicarbonat de sodiu
-o linguriță sare


Preparare:
Un litru de lapte bătut sau fiert și 1/2 kilogram de brânză se tocește foarte bine și se pune pe foc timp de 5 minute se filtrează  bine de zer, după care se pune în oală cu cele 6 decagrame de unt cu un ou cu o lingurița de bicarbonat de sodiu și lingurița de sare se amestecă bine cu mare atenție se amestecă la fierbere când se desface de peretele oalei puteți sa luați de pe foc puteți pune în formă și peste două ore se poate da prin rozătoare. Poftă Bună
 

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.