Treceți la conținutul principal

Destinul

Despre destin am putea spune că este cel mai incalculabil din lume dar cu siguranță dacă facem un lucru bun în viată îl primim de trei ori înapoi de la Dumnezeu deci dacă facem lucruri rele le primim sigur în timp înapoi orice ar fi să facem de obicei întotdeauna le primim înapoi fiindcă așa funcționează  karma și darma cele 10 porunci sunt la fel legi după care ne orientăm în destin.
Acuma ca să intram mai în detaliu în efectele faptelor exista lucruri sigure care ne pot ajuta ca să rămânem în preajma lui dumnezeu ori ce am face trebuie sa-l facem pentru
Dumnezeu și soția ar trebui respectată pentru Dumnezeu și soțul la fel drumul pe care-l parcurgem bogățiile averea roadele aceasta calitate pe care îl deține bunul Dumnezeu este cea mai complicată calitate și până acuma am vorbit despre ce ar trebui făcut și nu am spus mult dacă vă spun că ar trebui să ne simțim că suntem proprietatea lui Dumnezeu dar haideți să vorbim despre lucruri urâte tot ca destin aș aminti defecte mari în lumea civilizată recunoașterea falșilor guru, este tragic ghicitul sau făcăturile se crează pete negre foarte urâte în destin știu sigur că în totdeauna există alte posibilități decât vrăjitoria magia sau orice alte porcării desigur și falsele drumuri unde cărțile sfinte sunt comentate în chip și fel ori prin gimnastică sau prin tehnici erotice eliberare. Trebuie știut ca adevăratul guru sau maestru nu vă va cere bogăția bani ori alte speculații adevărata cale trebuie să fie plina de bucurie și dragoste nimic altceva.
Va doresc multe bucurii în viată.Cu mult Respect Rita    

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.