Treceți la conținutul principal

Ghee-ul

Untul clar tradus cuvânt cu cuvânt din limba engleza clarified butter, untul ar trebui să devină ca în poză și bine înțeles la încălzire devine lichid ca uleiul (aici cred că statul iar va primi mai puțin) fiindcă acest ulei făcut din lapte este mai sănătos și mai ieftin spun lapte fiindcă smântâna e mai scumpă  deci dacă e mai sănătoasă și mai ieftină atunci nu mai avem ce spune în plus.
Tehnica de preparare e foarte simplă luați un litru de lapte de la smuls de original așa cum este și puneți într-un castron puneți mixerul și porniți la turație mică mai târziu când începe să se facă
crema mergeți pe turație mare după ce ați obținut crema de unt puteți pune pe aragaz untul să-l încălziți la foc mic după care va dispărea tot untul și se va crea o substanță aurie în vas, vasul ar putea fi de calitate buna după ce fierbe va face o substanță albă care trebuie luat deasupra cu o lingura de preferat din lemn după ce am obținut untul clarificat se va turna prin tifon de preferat dar se poate folosi și un filtru cu ochiuri mici urmând ca să-l turnăm într-un borcan foarte bine curățat. Atenție după filosofia hindusă aveți de a face cu un component al nectarului zeilor deci folosiți-l cu foarte mare respect.
Beneficii voi aminti câteva și sigur dacă vorbim de component al mâncărurilor lui Dumnezeu ar trebui să aibă foarte multe beneficii și desigur are:
În primul rând ar trebui știut că e anti cancerigen!  
Ajuta la menținerea unei minți sănătoase,
Fiind de ajutor în reducerea colesterolului slăbește este extraordinar în puterea slăbitoare,
Cicatrizant vindecă rapid rănile,
Protejează și purifică pielea chiar și a feței,
Este foarte bun în regenerarea părului.......,
Și mai are foarte multe efecte benefice trebuie încercate ne mai vorbind de gustul mâncărurilor folosindul  în loc de ulei.
Poftă Buna. Cu mult Respect Rita!

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Cerșitul

Sper să vă sucească inima, această poză fiindcă asta e intenția celor care întrețin acest climat. Cei mai mulți nu știu dar țin să vă spun ca cerșitul este o industrie, o ramură industriala care aduce foarte mari bani pentru cei care stau în spatele acestor oameni care așa știu că sunt protejați de către niște mari și tari măgari care tot nu sunt cei care trag foloase mari din toată afacerea aceasta cu cerșitul. Deci oare cui îi dăm bani când ne

Sufletul

Despre suflet aș putea scrie chiar o carte cu tot ce știm noi despre ea și cu cea ce scriu cărțile sacre și tot ar mai rămâne de spus dar ca de obicei voi încerca să rămân scurt și la subiect:
Eu eul nostru interior ar putea fi prima calitate al spiritului și sigur cea mai mare calitate "realizarea sinelui" în această calitate care ar fi una din cele mai frumoase primite de la Dumnezeu trebuie să știți că am fost creați din dragostea și bucuria lui Dumnezeu pentru dragoste și pentru a ne bucura de conștiința noastră proprie deci dacă vom avea