Ghee-ul

Untul clar tradus cuvânt cu cuvânt din limba engleza clarified butter, untul ar trebui să devină ca în poză și bine înțeles la încălzire devine lichid ca uleiul (aici cred că statul iar va primi mai puțin) fiindcă acest ulei făcut din lapte este mai sănătos și mai ieftin spun lapte fiindcă smântâna e mai scumpă  deci dacă e mai sănătoasă și mai ieftină atunci nu mai avem ce spune în plus.
Tehnica de preparare e foarte simplă luați un litru de lapte de la smuls de original așa cum este și puneți într-un castron puneți mixerul și porniți la turație mică mai târziu când începe să se facă
crema mergeți pe turație mare după ce ați obținut crema de unt puteți pune pe aragaz untul să-l încălziți la foc mic după care va dispărea tot untul și se va crea o substanță aurie în vas, vasul ar putea fi de calitate buna după ce fierbe va face o substanță albă care trebuie luat deasupra cu o lingura de preferat din lemn după ce am obținut untul clarificat se va turna prin tifon de preferat dar se poate folosi și un filtru cu ochiuri mici urmând ca să-l turnăm într-un borcan foarte bine curățat. Atenție după filosofia hindusă aveți de a face cu un component al nectarului zeilor deci folosiți-l cu foarte mare respect.
Beneficii voi aminti câteva și sigur dacă vorbim de component al mâncărurilor lui Dumnezeu ar trebui să aibă foarte multe beneficii și desigur are:
În primul rând ar trebui știut că e anti cancerigen!  
Ajuta la menținerea unei minți sănătoase,
Fiind de ajutor în reducerea colesterolului slăbește este extraordinar în puterea slăbitoare,
Cicatrizant vindecă rapid rănile,
Protejează și purifică pielea chiar și a feței,
Este foarte bun în regenerarea părului.......,
Și mai are foarte multe efecte benefice trebuie încercate ne mai vorbind de gustul mâncărurilor folosindul  în loc de ulei.
Poftă Buna. Cu mult Respect Rita!

Postări populare de pe acest blog

Sistemul Subtil

Cerșitul

Linux și Dumnezeu