Treceți la conținutul principal

Ghee-ul

Untul clar tradus cuvânt cu cuvânt din limba engleza clarified butter, untul ar trebui să devină ca în poză și bine înțeles la încălzire devine lichid ca uleiul (aici cred că statul iar va primi mai puțin) fiindcă acest ulei făcut din lapte este mai sănătos și mai ieftin spun lapte fiindcă smântâna e mai scumpă  deci dacă e mai sănătoasă și mai ieftină atunci nu mai avem ce spune în plus.
Tehnica de preparare e foarte simplă luați un litru de lapte de la smuls de original așa cum este și puneți într-un castron puneți mixerul și porniți la turație mică mai târziu când începe să se facă
crema mergeți pe turație mare după ce ați obținut crema de unt puteți pune pe aragaz untul să-l încălziți la foc mic după care va dispărea tot untul și se va crea o substanță aurie în vas, vasul ar putea fi de calitate buna după ce fierbe va face o substanță albă care trebuie luat deasupra cu o lingura de preferat din lemn după ce am obținut untul clarificat se va turna prin tifon de preferat dar se poate folosi și un filtru cu ochiuri mici urmând ca să-l turnăm într-un borcan foarte bine curățat. Atenție după filosofia hindusă aveți de a face cu un component al nectarului zeilor deci folosiți-l cu foarte mare respect.
Beneficii voi aminti câteva și sigur dacă vorbim de component al mâncărurilor lui Dumnezeu ar trebui să aibă foarte multe beneficii și desigur are:
În primul rând ar trebui știut că e anti cancerigen!  
Ajuta la menținerea unei minți sănătoase,
Fiind de ajutor în reducerea colesterolului slăbește este extraordinar în puterea slăbitoare,
Cicatrizant vindecă rapid rănile,
Protejează și purifică pielea chiar și a feței,
Este foarte bun în regenerarea părului.......,
Și mai are foarte multe efecte benefice trebuie încercate ne mai vorbind de gustul mâncărurilor folosindul  în loc de ulei.
Poftă Buna. Cu mult Respect Rita!

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.