Treceți la conținutul principal

Clickuri Dăunatoare


Megastoon un site dăunător pentru oricine? Tot cea ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe aceasta pagina primiți bonus circa 10$, 15$ după care ve-ți găsi un link care trebuie împărțit unde vedeți cu ochi prima boacănă pe care l-am făcut am pierdut un cont google+ pe care deja aveam foarte mulți prieteni români și sigur și pagini și țineam la acest cont am rămas fără ca să î-mi dau seama ca acest link este un spam acest site sigur refuza să recunoască că linkul este un
spam în fond nici pe facebook este interzis și pe google plus dar cea ce e mai interesant e că ve-ți vedea niște sume frumoase în fața dumneavoastră pe care ar urma să le primiți? La sfârșitul luni când ar urma să vă primiți sumele de circa 1000$ până la 3000$ ce se vede scris primiți o pagina cu firmele care își fac reclama sigur puteți alege cu ce să deschideți și să dovediți ca nu sunteți mașina de click urmând casa trimiteți ceva număr de telefon care sms-uri pe cineva a costat-o în jur de 60$ și tot nu a primit nici un ban.Dacă ve-ți cauta forumuri și discuții pe facebook ve-ți găsi persoane care să scrie că e adevărat și vă ve-ți primi bani dar să știți că ei sunt pe o mână cu deținători acestor tipuri de siteuri.Un alt site de acest tip este cashtorefer este total același lucru.Eu sunt de părere mai bine să nu încercați.

    Cu Respect Rita și sper ca v-am ajutat

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.