Treceți la conținutul principal

Pizza Sandwich

Ne-am gândit ca să împărtășim cu dumneavoastră și obiceiurile culinare sigur cu doi vom avea destule de scris la acest capitol.Am ales ca prima rețetă sandwich-ul fiindcă este una dintre cele mai creative mâncăruri pe o felie de pâine poate fi rece sau ca și în cazul nostru de astăzi în cuptorul cu microunde.
Vom crea pe o felie de pâine un pizza foarte rapid economisind foarte mult timp.


Ingrediente: pentru o porție
1 felie de pâine
ketchup de obicei cât absoarbe  pâinea  (cam doua linguri mari)
două felii de salam să încapă pe felia de pâine
puteți în continuare asorta pe pâine de la varza la gogoși,ardei,castraveti,ciuperci,ceapa sau orice ce va place
cașcaval răzuit
oregano,busuioc.

Preparare:
punem pe o felie de pâine circa două linguri de ketchup și îl ungem pe pâine punem salamul zarzavatul pe felie pe care l-am ales și condimentam răzuim cașcaval și lăsăm la micro timp de câteva secunde să se încălzească.Cam atât.
Când nu avem foarte mult timp și suntem în fugă chiar poate fi una dintre preparatele casei.
Cu respect Rita Pofta Bună

Postări populare de pe acest blog

Meditația (realizarea sinelui)

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil?
din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.