Treceți la conținutul principal

Liniștea Interioară

Este una din cele mai complicate stări și problema mai gravă este că această stare joaca cu atenția noastră cu alte cuvinte dacă aș întreba un om despre starea sa dacă este liniștit răspunsul ar fi sigur da fiindcă nu se poate controla din cauza atenției care nu vede ce se întâmplă în interior adică pot să fie mii de noduri pe sistemul nervos nici măcar nu le simțim.
O posibilitate de a corecta aceasta problemă este de a face
exerciții de a relaxa organismul măcar dacă ne aducem aminte în fond această "liniște calm și pace interioară" și pentru 10 minute este foarte bine de stabilizat este de ajutor foarte mare.

Cu adevărat vă veți da seama ca aceste exerciții nu fac altceva decât sa antreneze atenția noastră cu alte cuvinte dacă atenția noastră este la locul lui atunci noi sigur rămânem într-o stare de relaxare sigură s continuă asta ar fi ideal.
Am putea discuta despre faptul ca aceasta stare de liniște într-un fel meditativă aș zice (fiindcă este o stare care ajută mult la starea evolutivă a ființei umane) aduce prosperitatea chiar și la nivel național cu cât vom avea în țară mai mulți oameni liniștiți cu atâta vom avea mai multă prosperitate la nivel național (cred că despre acest lucru voi scrie mai în detaliu). Voi descrie la capitolul integrare o foarte mica meditație și voi povesti și de ce avem nevoie de Dumnezeu. Până atunci vă doresc și chiar vă invit să încercați să vă relaxați și să vă simțiți liniștit asa ajutând toată țara dumneavoastră.
Cu mult Respect Rita.  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Realizarea Sinelui

Procedeul prin care energia sfanta Kundalini se ridica pana deasupra capului si invaluie tot corpul uman dar mai precis: Realizarea Sinelui : este procedeul prin care ar trebui sa ne cunoastem pe noi insine sigur nu sa ne vedem in oglinda forma fizica ci sa ne inchidem ochi si sa incercam sa ne cunoastem fiinta interioara care se afla in sufletul nostru. Acest lucru este posibil datorita lui Shri Mataji Nirmala Devi fondatoarea Sahajei Yoga care pentru a ne aduce mai aproape de sufletul nostru a creat acest experiment viu prin care putem sensibiliza cateva centri energetici prin care putem trezi sfanta energie Kundalini cu ajutorul careia putem sa reusim sa ne cunoastem spiritul (eul) . Cunoscand eul ori primind realizarea sinelui incepe evolutia automat fara a mai face absolul ori ce in afara de meditatia de zi cu zi. In urmatorul post am să prezint meditatia in sine prin care se primeste realizarea sinelui!

Inocența

Omul de obicei are o calitate foarte frumoasă de a iubi copiii,sigur de cele mai multe ori nici măcar nu știm de ce "iubim copiii". Oare de ce iubim copiii?Dacă stăm să ne gândim ce au copiii în plus față de noi?Cele mai importante calități sunt: bucuria, spontaneitatea, inocența, puritatea să vedem calitățile: Bucuria  la adulți bucuria dispare ba fiindcă uităm ba maturitatea ba nu avem de ce întrebarea este oare copiii au de ce să se bucure în mod normal bucuria nu trebuie să depindă de nimic ar trebui să apară pur și simplu o stare interioară adică ne bucurăm de orice sau să ne bucurăm de existența noastră.

Sistemul Subtil

Sistemul subtil este harta sufletului scurt pe un înțeles mai greoi puțin. Dar mai prelarg să vedem ce putem spune despre corpul subtil? Pentru a începe oare cum trebuie să înțelegem "macrocosmosul în microcosmos" adică trebuie să știți că fiecare din acești centri energetici pe care vi le voi descrie au legătură cu centrul energetic universal! Din ce este compus sistemul subtil? din trei Canale : și anume canalele stâng(ida nadi), drept(pingala nadi) și centru(susumna nadi) începutul acestor canale de jos de la baza coloanei vertebrale canalul stâng iar cel drept de la al doilea centru energetic și se încrucișează la nivelul